We will let your brand rise and shine

Uw merk verdient
een luxueuze aanpak

Merken die verhalen vertellen

Klaar om jouw verhaal te beginnen?

A Luxury Approach est une agence de relations publiques pour marques de luxe et de lifestyle.

Wij zijn ervan overtuigd dat je voor uitzonderlijke PR ‘a luxury approach’ nodig hebt.

Voor ons betekent dit dat we de tijd nemen om naar u te luisteren, dat we diepgaand inzicht krijgen in uw behoeften en dat we campagnes maken die “uniek zijn voor u”.

We werken samen met luxe- en lifestylemerken in de mode-, beauty-, gastronomie-, design- en hotelsector. Of u nu een gevestigd bedrijf bent of een beginnend ontwerper, wij kunnen uw merk naar een hoger niveau tillen.

ALA - verhalen

Diensten

- Showroom
- Relaties Presse
- Persreis
- Organisatie van evenementen
- Marketing beïnvloeden
- Social Media
- Graphic design
- Guest list handling
- Media Buying
- Reporting and analysis
nos services

Cases

Al 20 jaar hebben we het voorrecht om samen te werken met Bulgari in de parfumsector. Tijdens onze samenwerking hebben we het merk ondersteund door strategieën voor persrelaties te ontwikkelen, van het versturen van persmappen tot het organiseren van evenementen en persconferenties. We hebben ook influencer marketingstrategieën voor Belux ontwikkeld. We zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat de uitmuntendheid en expertise van Bulgari worden weerspiegeld in alles wat we doen.

bulgari 1
bulgari 2
bulgari 3

A Luxury Approach brengt zijn expertise in voor de PR-strategie van het Huis Loewe in Belux, zowel voor de geurlijnen als voor de wooncollecties. Via onze persmappen, evenementen en selectie van merkambassadeurs willen we de karakteristieke originaliteit en het excentrieke minimalisme van het merk weerspiegelen.

loewe 1
loewe 2
loewe 3

A Luxury Approach werkte samen met het gerenommeerde merk Freywille aan verschillende strategische projecten. We organiseerden exclusieve persconferenties en persdagen, zorgden voor gedrukte mediadekking en ontwikkelden gerichte mediaplannen. Deze samenwerking versterkte de zichtbaarheid en reputatie van Freywille en bevestigde haar status als invloedrijk en innovatief luxemerk.

freywille 1
freywille 2
freywille 3

Om de impact van Nu Skin op de Belux-markt te vergroten, werkten we nauw samen met het merk om exclusieve evenementen te organiseren, strategische mediaplannen te ontwikkelen, persconferenties te organiseren en marketingcampagnes op sociale netwerken op te zetten.

nu-skin 1
nu-skin 2
nu-skin 3

A Luxury Approach is de architect geweest van opmerkelijke initiatieven voor het prestigieuze merk Jimmy Choo. Van exclusieve persreizen tot boeiende influencer marketingcampagnes en een opmerkelijke aanwezigheid in de gedrukte media, we hebben het imago van Jimmy Choo met ongeëvenaarde expertise verbeterd.

jimmy-choo 1
jimmy-choo 2
jimmy-choo 3

Ze vertrouwen ons

Website logo Atelier Jalaper Website logo BeringTime Website logo Boucheron Website logo Bvlgari Website logo Coach Website logo DSquared2 Website logo Dubhill Website logo Etat Libre dOrange Website logo Freywille Website logo Hollister Website logo Jimmy Choo Website logo La Prairie Website logo Lanvin Website logo Oakshed Website logo Perrier Jouët Website logo Quiberon Website logo Renova Website logo Safilo Group Website logo TP Website logo Van Cleef Website logo Van Esser Website logo Van der Veken